Quick Contact
010 - 448 2290

Plesk control panel software

Control panel software die voor u werkt

plesk-control panel

Plesk biedt u een complete webinterface waarmee het beheer van uw server makkelijker wordt. Plesk is efficiënt en eenvoudig. Door het gebruik van de overzichtelijke webinterface hoeft u geen uitgebreide technische kennis te hebben.

Makkelijk in gebruik

Plesk is makkelijk in gebruik. Met Plesk kunt u menugestuurd uw server bedienen. U kunt zelf users aanmaken, POP-boxen creëren, wachtwoorden aanpassen, resellers aanmaken, standaardpakketten implementeren, dataverkeer monitoren – om maar een paar van de mogelijkheden te noemen. En dit alles via één gebruikersvriendelijke webinterface.

Plesk is makkelijk te leren.

Niet-technisch personeel kan met een minimum aan begeleiding een breed scala aan administratieve taken – van het aanmaken van nieuwe e-mail accounts tot het beheren van een compleet domein – zelf uitvoeren.

Ideaal voor resellers.

Plesk biedt ook vele voordelen voor resellers. Door de toepassing van verschillende login-levels kunt u beveiligde toegang verstrekken aan uw klanten, resellers, en zelfs aan de klanten van uw resellers. Zo kunt u het beheer van uw hostingbedrijf in de hand houden en tegelijkertijd uw klantenbestand effectief vergroten.
Plesk is een zeer aantrekkelijke (extra) optie bij de virtuele server producten van Flexservers met Plesk.

Flexservers sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Flexserverslogin form