Quick Contact
010 - 448 2290

SpamExperts

simply spam free

Spam, het lijkt soms wel of we er nooit meer vanaf komen. Hoeveel spam filters je ook toepast, spammers vinden steeds weer manieren om ze te omzeilen. SpamExperts maakt hier eindelijk korte metten mee. Dankzij het zelflerende spam filter bent u voortaan alle spammers een stap voor, en blijven uw mailservers voortaan verstoken van spamberichten en virussen. Maar niet alleen is het filter van SpamExperts in staat om binnenkomende berichten te filteren. Met behulp van de software van SpamExperts is het ook mogelijk om uw uitgaande email van uw VPS of VDS te filteren en voorkomt u dat u b.v. op een blacklist komt te staan door dat een van uw Hosting klanten niet voldoende aan de beveiliging van zijn email scripts had gedacht.

spam vrij met spam experts

Hoe werkt het spam filter?

Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailservers. Uw servers hoeven dus bijna niks meer te doen; zo kunt u straks een groot deel van uw huidige mailservers voor andere doeleinden gebruiken!

Hoe werkt de spam experts

De kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die de tool maakt. Waar normale spam filterswerken met vooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExpert filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor.

Configureer zelf het spam filter in het control panel

SpamExperts weet tenminste 99,98% van alle spamberichten te onderscheppen voordat ze op uw mailservers terecht komen en het percentage goede mails dat onterecht geblockt wordt is minder dan 0,0001%. Via uw eigen SpamExpert control panel kunt u zelf black lists en white lists aanmaken en de statistieken van uw mailverkeer zien. Zo kunt u met een paar muisklikken zien wat SpamExperts heeft geblokkeerd en wat toegelaten.

Bestel nu bij Open Provider

Flexservers sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Flexserverslogin form